Vándor És Vackor Lovasterápiás Alapítvány

"A lovassportokat az a körülmény emeli ki az egyéb sportok közül, hogy egy élettelen sporteszköz helyett egy másik élőlénnyel együttműködve, azt közreműködésre bírva, és vele összhangban igyekszik célját elérni." /Flandorffer/

 

Üdvözlöm honlapunk látogatóit!

Hetényi Eszter vagyok, gyógypedagógus. 20 éve foglalkozom az óvodás-iskolás kori átmenet problémáival, iskola éretlen, tanulási zavaros gyermekekkel.

Végzettségemet és lovas ismereteimet felhasználva, 2004-ben a Magyar Lovasterápia Szövetség akkreditált képzésén szereztem lovasterapeuta képesítést. A Szövetség regisztrált tagjaként foglalkozom kis lovasaimmal, és veszek részt a jövő terapeutáinak és parasport oktatóinak képzésében.

Olyan kisgyermekeket lovagoltatunk személyre szabott, egyéni foglalkozás keretében, akik hallássérültek, koraszülöttek vagy veleszületett, esetleg szerzett okok következtében az alapképességeket érintő kisebb-nagyobb elmaradással küzdenek.

Tanítványaimat és szüleiket, akik e szokásostól eltérő terápiás keretek között szeretnék gyermekük fejlődését biztosítani, Nagymaros határában, festői környezetben várom.